Mijn Storytelling Tour of Duty 2015 is gisteren in Proeflokaal De Bierparel van start gegaan met een Zware Dobber. Ik was te gast bij het OCC Cranendonck. Naast het geven van een masterclass over storytelling, en het dankbaar signeren van de nodige No Story No Glory’s, was het na afloop vooral genieten van het plaatselijke bier, dat ik hierbij van harte aanbeveel. Uiteraard heb ik van het pronkstuk van de Budelse brouwerij, de Zware Dobber genoten. Uiteraard met mate; eentje, om precies te zijn. Ik moest immers nog terug naar Amsterdam, en hoewel vliegen vanuit Budel ook een optie is (de plaats beschikt nota bene over een eigen vliegveld), heb ik ervoor gekozen om met de auto over de A2 naar huis te rijden. Met enige spijt heb ik afscheid genomen van De Bierparel, maar niet zonder dat de organisatie mij een flesje met bijpassend glas heeft meegegeven om thuis op te drinken. Proost!