Avondseminar Managementboek, 4 juni 2018Naast het schrijven van verhalen en het trainen van bestuurders, ondernemers, leiders en starters in het krachtig vertellen van hun eigen verhalen verzorg ik ook  workshops. Hierin laat ik je kennismaken met de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende eigen verhalen die boeien en inspireren. Verhalen waarmee je jouw visie, ideeën en plannen volop tot leven wekt. Verhalen die de bedrijfstrots vergroten, verandering versnellen, en vernieuwing stimuleren. Eigen verhalen waarmee je jouw publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen zult weten te raken.

Naast masterclasses en keynotes op congressen, seminars en bijeenkomsten, variërend van een half uur tot anderhalf uur, verzorg ik inspiratiesessies van twee tot vier uur, waarin de deelnemers via korte, intensieve oefeningen in tweetallen kennismaken met hun eigen verhaal- en vertelkracht. En in workshops van een halve of een hele dag lever ik maatwerk waarbij de deelnemers met elkaar aan de slag gaan om het verhaal van hun organisatie, team of project daadwerkelijk te verkennen.

De keynotes, masterclasses, inspiratiesessies en workshops staan altijd in het teken van een thema: (persoonlijk) leiderschap, teambuilding, verandering of innovatie.