Dat ene verhaal, voor dat ene moment waar alles van afhangt. Als je een allesbepalende keynote, TED-talk of pitch gaat verzorgen, helpt het je om daarvoor een boeiend en inspirerend verhaal op maat te maken en dat te oefenen. Via één op één coaching werken we samen stap voor stap toe naar een tot de verbeelding sprekende vertelling van jouw verhaal.

Coaching werkt het best in drie stappen. We starten met een sessie waarin we samen de contouren van jouw verhaal verkennen, aan de hand van de bouwstenen uit The Wow Starts Now. Vervolgens ga je zelf aan de slag om het verhaal uit te schrijven en eventueel te voorzien van ondersteunende materialen (foto’s, voorwerpen, etc.). Tussendoor geef ik feedback op het geschrevene. Dit aanscherpen en fijnslijpen zorgt ervoor dat het verhaal steeds beter wordt. In de laatste stap gaan we een ochtend of middag het podium op, om het vertellen van het verhaal en het bepalen van de juiste intentie te oefenen. Dat doe ik samen met een theaterregisseur, zodat we zowel de inhoud van het verhaal perfect laten aansluiten op de vertelling.

Aan het eind van het traject ben je klaar om het podium te pakken en jouw verhaal op een onvergetelijke manier te brengen.