Gisteren bracht de Storytelling Tour of Duty 2015 me in het Klokgebouw in Eindhoven. Het was de startplaats van de allereerste editie van de VeranderBootcamp  door Strijp-S. Vooraf had ik me van alles in mijn hoofd gehaald over stormbanen, tijgeren, vlotten bouwen en geniepige paintball gevechten, maar dat viel allemaal reuze mee. Het bleef bij traplopen en wandelen. Het programma zat vol energie, wending en verrassing, het parcours door Strijp-S bracht ons langs de mooiste plekjes van Eindhoven. Via het Blue Collar Restaurant, langs het bordes waar ik aan iedere deelnemer een exemplaar van Change the Script mocht uitreiken, naar de Ontdekfabriek en eindigend in de kantine van SX.  Ik zat voorin het programma om de 70 deelnemers heel compact mee te nemen over hoe ze verandering kunnen versnellen door er een goed verhaal over te vertellen. Daarna trok ik met ze langs de rest van het traject, en kon ik volop genieten van de inzichten en tips van de andere sprekers, en de bezielende leiding van Frank Verberne. Al met al werd het een enerverende en inspirerende reis, die me in de verte deed denken aan de Magical Mystery Tour  van The Beatles. De deelnemers gingen naar huis met een ingevuld VeranderKompas. En het goede nieuws is, er staan nog twee VeranderBootcamps op de rol. In September komen we naar Utrecht, in november naar Amsterdam. Meer informatie aanvragen kan hier.